Walluxury is een wanddecoratie

Waar staan wij voor:

snelle montage op locatie
(een wand van 15m3 kan al in een tijdsbestek van 45 min zijn geplaatst)

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Alle materialen welke gebruikt worden voldoen aan hoge eisen. Zo is het mogelijk om de wand schoon te maken met een licht vochtige doek. Wij maken gebruik van inkten op waterbasis en het is zelfs mogelijk om een volledig biologische variant te produceren.

Heldere afbeeldingen zonder concessies

Wanddecoratie heeft de tot nu toe altijd bestaan uit verschillende banen of de noodzaak van een omlijsting. Nu is het mogelijk om van wand tot wand, van rand tot rand, uw eigen afbeelding of een afbeelding uit onze collectie te laten plaatsen.

Naadloos, tot 5m x 45m aan een stuk

Traditionele wanddecoratie bestaat vaak uit verschillende banen/stroken. Walluxury kan al een oppervlakte van 500cm x 4500cm aan een stuk plaatsen zonder 1 onderbreking in de afbeelding.

Ook je eigen ontwerp

Naast het kiezen van een bestaande afbeelding uit de collectie is het ook mogelijk om een eigen afbeelding te laten omzetten naar een Walluxury wanddecoratie.

Kies voor een exclusief design

Walluxury biedt ook de mogelijkheid om een afbeelding uit de collectie exclusief en uniek te maken, zodat deze niet op een andere locatie wordt geplaatst.

Op aanvraag maken wij een unieke foto

Onze eigen fotografen maken op verzoek de foto welke precies binnen het ontwerp past. Deze afbeelding is dan exclusief en alleen voor deze locatie.

Eenvoudig schoon te maken

Door de samenstelling van de gebruikte materialen is het mogelijk om de wand schoon te maken met een licht vochtige doek. Het materiaal zelf is antibacterieel.

Brand vertragend – B1 gecertificeerd

Walluxury voldoet aan een B1 certificering. Dat is de strengste veiligheidsklasse, en om daaraan te voldoen moeten materialen voldoen aan een brandproef test.
3 jaar kleur garantie
Er wordt gebruik gemaakt van inkten op waterbasis. De kleuren van de inkten vervagen in de loop van tijd door het blootstaan aan UV. Zichtbare vervaging vindt na 3 jaar plaats. Voor de meesten is dit dan ook nog niet zichtbaar gezien dit proces geleidelijk plaatst vindt en over de gehele oppervlakte.